Gesloten Tijgerbak

Bij Esso Tramdijk kunt u elke dag terecht voor onze Tijgerbakken. In ons aanbod aanhangwagens vind u verschillende types van kleine open tot grote gesloten en u huurt ze al vanaf €22,50 per kalenderdag. Brengt u de aanhanger binnen 3 uur terug krijgt u €10,- korting!

Enkelas gesloten €42,50,-

De enkelas gesloten aanhangwagen is geschikt  voor het vervoeren van uw spullen bij slecht weer. De afmetingen van de aanhangwagen zijn 2.50×1.26×1.50m, de huurprijs bedraagt €42,50,- en  is geschikt voor rijbewijs B. Het maximum laadvermogen is 500kg en het ledig gewicht 430kg. 

Dubbelas gesloten €47,50,-

De dubbelas gesloten aanhangwagen is de grootste in ons aanbod. De afmetingen van de aanhangwagen zijn 3.00×1.26×1.80m, de huurprijs bedraagt €47,50,-  en om deze te huren is rijbewijs BE vereist. Het maximum laadvermogen is 1000kg en het ledig gewicht 620kg.  

Al onze Tijgerbakken beschikken over een oplooprem en losbreekreminrichting die het rijden veiliger maken. De oplooprem zorgt ervoor dat de aanhangwagen met de auto mee remt en de losbreekreminrichting activeert de handrem indien de aanhangwagen losbreekt. Voor de verlichting hebben wij zowel 7- als 13-polige stekkers beschikbaar. Kijk altijd voordat u een aanhangwagen huurt naar de toegestane massa die uw auto mag trekken, dit is bepalend voor het type aanhangwagen dat u kunt huren.

Indien u graag een aanhangwagen wilt huren of reserveren kunt u terecht in onze shop aan de Tramdijk 5 te Spijkenisse of neem contact op via 0181-613352.

Aanhanger Spijkenisse, gesloten aanhanger, Esso Spijkenisse, boedelbak Spijkenisse, aanhanger Rotterdam, Gesloten aanhanger Spijkenisse, Gesloten boedelbak, aanhangwagenverhuur, aanhangwagen Spijkenisse.