Open Tijgerbak

Aanhanger huren in Spijkenisse? Bij Esso Tramdijk kunt u elke dag terecht voor onze Tijgerbakken. In ons aanbod aanhangwagens vindt u verschillende types van kleine open tot grote gesloten en u huurt ze al vanaf €22,50 per kalenderdag. Brengt u de aanhanger binnen 3 uur terug krijgt u €10,- korting! 

Enkelas open klein €22,50,-

De kleine enkelas open aanhangwagen is perfect voor het vervoeren van kleine hoeveelheden tuinafval, scooters en andere objecten. De afmetingen van de aanhangwagen zijn 2.00×1.10m, de huurprijs bedraagt €22,50,- en  is geschikt voor rijbewijs B. Het maximum laadvermogen is 500kg en het ledig gewicht 260kg. Aangezien wij er van dit type er maar één hebben staan wordt aangeraden deze te reserveren, zelfs voor een doordeweekse dag. 

 

Enkelas open groot €32,50

De grote enkelas open aanhangwagen kunt u gebruiken voor het vervoeren van grotere objecten zoals meubels of bomen en bouw/tuinafval. De afmetingen van de aanhangwagen zijn 2.50×1.26m, de huurprijs bedraagt €32,50,- en  is geschikt voor rijbewijs B. Het maximum laadvermogen is 600kg en het ledig gewicht 280kg. Van dit type hebben wij er meerdere beschikbaar en is het reserveren doordeweeks over het algemeen niet nodig, in het weekend raden wij u dit wel aan.

Dubbelas open €42,50,-

Indien u meer laadvermogen of laadruimte nodig heeft hebben wij ook twee dubbelas open aanhangwagens beschikbaar. De afmetingen van de aanhangwagen zijn 3.00×1.26m, de huurprijs bedraagt €42,50,-, het maximum laadvermogen is 1000kg en het ledig gewicht 400kg. Voor deze aanhangwagen heeft u wel een BE rijbewijs nodig. Reserveren doordeweeks is over het algemeen niet nodig, in het weekend wordt dit wel aangeraden. 

Al onze Tijgerbakken beschikken over een oplooprem en losbreekreminrichting die het rijden veiliger maken. De oplooprem zorgt ervoor dat de aanhangwagen met de auto mee remt en de losbreekreminrichting activeert de handrem indien de aanhangwagen losbreekt. Voor de verlichting hebben wij zowel 7- als 13-polige stekkers beschikbaar. Kijk altijd voordat u een aanhangwagen huurt naar de toegestane massa die uw auto mag trekken, dit is bepalend voor het type aanhangwagen dat u kunt huren.

Indien u graag een aanhangwagen wilt huren of reserveren kunt u terecht in onze shop aan de Tramdijk 5 te Spijkenisse of neem contact op via 0181-613352.

Aanhanger Spijkenisse, gesloten aanhanger, Esso Spijkenisse, boedelbak Spijkenisse, aanhanger Rotterdam, Gesloten aanhanger Spijkenisse, Gesloten boedelbak, aanhangwagenverhuur, aanhangwagen Spijkenisse.